Alles over de Predom Caravan


Predom.nl is trots onderdeel van Easy.nu! Bij ons draait alles om eenvoud en duidelijkheid.

We houden van transparantie en willen dat jij precies weet waar je aan toe bent, zonder ingewikkelde voorwaarden of verrassingen. Hieronder vind je onze algemene voorwaarden, opgesteld om jou een helder beeld te geven van wat je van ons kunt verwachten.

Kort, simpel en recht door zee – precies zoals we het graag zien bij Predom.nl en Easy.nu. Laten we samen zorgen voor een prettige en zorgeloze ervaring!

Onze Beloftes – Simpel en Duidelijk

Naar de moeilijke Algemene voorwaarden »

 1. Geen juridisch gebrabbel: We houden het simpel. Jij, de klant, staat centraal in alles wat we doen. Maar wel in alle redelijkheid!
 2. Contactgegevens: Wij zijn er voor je. Bel of app +31 6 14 123 556 of mail info@predom.nl – we staan klaar om je te helpen.
 3. Jouw Rechten, onze plichten: Als je bij ons koopt, zijn deze voorwaarden van kracht. Ze zijn er om duidelijk te maken wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.
 4. Helder aanbod: We zijn transparant over wat we verkopen, wat het kost, en wat je rechten zijn.
 5. Veilige overeenkomst: Jouw veiligheid online is onze prioriteit. Bestel je iets, dan bevestigen we dat direct en houden we je op de hoogte.
 6. Probleemloos retourneren: Niet blij met je aankoop? Je kunt het binnen 30 dagen ongebruikt terugsturen, geen moeilijke vragen. Wij zijn een kleine onderneming, dus de retourkosten zijn wel voor jou rekening.
 7. Tijdens bedenktijd: Test het product zoals je in een winkel zou doen. Niet meer, niet minder. Je hebt wettelijk 14 dagen bedenktijd, wij willen dit prima rekken naar 30 dagen!
 8. Na retourneren: Geef je iets terug binnen 30 dagen? Dan zorgen wij dat je snel je geld of een nieuw product krijgt. Stuur je je complete bestelling terug? Dan moeten wij je verzendkosten ook wettelijk vergoeden. (niet je retourkosten!)
 9. Sommige dingen kun je niet retourneren: In ons geval kan je de maatwerk producten niet retourneren. Dit komt omdat het maatwerk is.
 10. Eerlijke Prijzen: Geen verrassingen, alle kosten zijn duidelijk van tevoren.
 11. Belofte Maakt Schuld: Je hebt recht op een goed product. Is er iets mis? Dan lossen we het graag samen op.
 12. Levering en Uitvoering: Wij willen graag dat je blij wordt van je aankoop, snel en zorgvuldig.
 13. Betaling: Veilig en zoals jij het wilt, via onze partner Pay.nl.
 14. Klachten: Niet blij? Vertel het ons. We lossen het graag samen op.
 15. Geschillen: Komen we er niet uit? Dan is er een onafhankelijke partij die kan helpen.
 16. Veranderingen: Als we iets wijzigen, hoor je van ons. Veranderingen werken nooit in jouw nadeel. Alleen als wij een foutje in de prijs gemaakt hebben en is die te mooi om waar te zijn? Bijvoorbeeld sokken voor 1 euro per paar? Dat kan natuurlijk niet! Dan moeten we er over praten.