Alles over de Predom Caravan

Predom of Niewiadow kopen

Goed zoeken om jouw ideale caravan aan te schaffen!

Het kopen van een Predom caravan is in deze tijd een uitdaging. Door de populariteit van elektrische auto’s (die maar weinig mogen trekken) en de Corona pandemie zijn de prijzen enorm gestegen, waardoor het vaak moeilijk is om een goede deal te vinden.

De prijs van een Predom / Niewiadow

Hier moet je denken aan een Predom caravan die flink opgeknapt moet worden eerst tussen de € 300 en € 500 was. Dit is nu verdriedubbelt naar zo’n € 1.500 tot € 1.800 voor een opknapper.


Waar kan je een Predom / Niewiadow kopen?

Als je een Predom caravan zoekt, is het belangrijk om te weten dat je deze het beste op Marktplaats en Facebook kunt vinden. Hier worden de meeste modellen aangeboden, zowel nieuw als tweedehands.

Een nieuwe Predom caravan kun je ook kopen bij dealers in Nederland en Duitsland. Vaak hebben deze dealers de nieuwste modellen in hun assortiment en kun je ook een goede deal maken. Het is echter belangrijk om te weten dat de prijzen voor nieuwe caravans hier vaak hoger liggen dan op Marktplaats of Facebook.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Predom?

Als je op zoek bent naar een goede deal, is het aan te raden om je zoektocht goed te plannen en de verschillende ‘markten’ af te struinen.

Wanneer je eenmaal een goede deal hebt gevonden, is het belangrijk om de caravan goed kritisch te bekijken.’

Hier moet je op letten bij het kopen van een Predom: