Alles over de Predom Caravan

Predom modellen

Groot Vakantie Plezier in een klein jasje!

Niet alleen de uiterst lage prijsstelling is doorslaggevend. Het “no nonsense”concept spreekt veel mensen aan die zorgeloos willen recreëren, gaan en staan waar ze maar willen.

Mensen voor wie vakantie een avontuur en een uitdaging vormt. Maar ook mensen die er vaak zomaar een dagje op uit willen trekken. Echter zonder concessies te doen aan degelijkheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo is rijden met een Predom verrassend gemakkelijk.

De Predom is van hoogwaardig lichtgewicht glasfiber versterkt polyester gemaakt en is hierdoor praktisch onderhoudsvrij. Door de rubber geveerde as heeft de caravan een rotsvaste wegligging.

Als u de caravan niet gebruikt is er altijd wel een plaatsje te vinden waar de Predom vanwege zijn compacte afmetingen in past.

Predom D / E / ET modellen

De D/E/ET modellen zijn met een groot polyester hefdak uitgevoerd en kunnen met hun gewicht onder de 500 kg, door de kleinste auto getrokken worden. De ET is leverbaar met toilet tegen meerprijs.

De ruime disselbak biedt plaats voor 2 gasflessen en een jerrycan.


Predom N / NT / NTL modellen

De N/NT/NTL modellen zonder hefdak zijn ook

licht in gewicht. De NT heeft een toiletruimte die voorzien kan worden van een cassettetoilet met wastafel. De NTL heeft zelfs een langslaper plus toiletruimte met dezelfde gemakken als de NT. Deze caravan heeft de zelfde gemakken als grote dure caravans.