Alles over de Predom Caravan

Uiteraard is dit een 1 april grap! Voor iedereen die er ingetrapt is, dank je wel! šŸ™‚

Belangrijke Veiligheidswaarschuwing

Producent: Predom
Model: N126 N en N126 d/e/t
Bouwjaar: 1973 t/m 2005
Probleem: Polyester Moeheid
Risico: Groot Veiligheidsprobleem

Omschrijving van het Probleem

Er is vastgesteld dat bij Predom caravans van de modellen N126 N en N126 d/e/t, geproduceerd tussen 1973 en 2005, sprake kan zijn van polyester moeheid. Na verloop van jaren kan deze aantasting van het polyester leiden tot ernstige structurele problemen, wat een groot veiligheidsrisico vormt voor gebruikers.

Actie Vereist van Eigenaren

Als u in het bezit bent van een Predom caravan model N126 N, N126 d/e/t, gebouwd tussen 1973 en 2005, wordt u dringend verzocht om contact op te nemen met predom.nl voor de reparatie bij de dichtstbijzijnde dealer of servicecentrum. Uw caravan zal worden geĆÆnspecteerd om eventuele tekenen van polyester moeheid vast te stellen. Indien nodig, zal er een passende reparatie of vervanging worden aangeboden.

Speciale Aankondiging:

Als blijk van onze waardering voor uw snelle actie, bieden wij de eerste 100 klanten die hun caravan voor inspectie aanmelden, een exclusieve set “Predom Limited Edition Wielsloten” aan, die speciaal ontworpen zijn om te passen bij uw retro caravan ā€“ perfect voor de liefhebber die zijn Predom in stijl wil beveiligen!

Volgende Stappen

  1. Inspectie: Neem contact op met uw Predom.nl dealer om een afspraak te maken voor een grondige inspectie.
  2. Reparatie/Vervanging: Indien er tekenen van polyester moeheid worden vastgesteld, zal er een reparatie of vervanging worden uitgevoerd.
  3. Kosten: Alle inspectie- en reparatiekosten worden gedekt door de producent.

Contactinformatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een inspectie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onderstaand formulier. Zorg dat u het model en het bouwjaar van uw caravan bij de hand heeft wanneer u contact opneemt.

Terugroepactie

Naam

Excuses

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en danken u voor uw begrip en medewerking. Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Vergeet niet, veiligheid eerst, en een beetje humor kan ook geen kwaad!